#Hackomercbcn
#Hackomercbcn. 2 020.

La I Hackató de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona és un esdeveniment col·lectiu que neix amb l’objectiu d’aportar solucions innovadores basades en dades obertes per al comerç local de Barcelona. La hackató se celebrarà online, el proper 20 de juny de 2020. Les inscripcions estan obertes fins al 17 de juny.

Organitzat per la Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l'Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb Iniciativa Barcelona Open Data, s'adreça a persones desenvolupadores d’aplicatius informàtics, del sector de l’enginyeria, del comerç i del disseny gràfic.

El repte

Als equips participants se'ls presentarà un repte relacionat amb el món del comerç local i que hauran de resoldre amb el desenvolupament d’una solució/aplicatiu basat en l’ús de les dades obertes. Disposaran de 8h (de 9.30h a 17.30h) per desenvolupar l’activitat. A les 17.30 hores, els equips participants exposaran al jurat els aplicatius ideats. 

Un tribunal format per persones expertes de referència i amb una trajectòria contrastada avaluarà els projectes presentats, d’acord amb els següents criteris:

  • Grau de desenvolupament de l’aplicació
  • Promoure el comerç a la ciutat de Barcelona
  • Incorporar alguns dels objectius proposats en aquesta hackató
  • Creativitat i innovació en la incorporació de dades obertes que ajudin a fomentar el comerç de la ciutat.
  • Estil, disseny i usabilitat de l’aplicatiu.

Premis

L’equip guanyador comptarà amb un pressupost de 10.000€ per desenvolupar un aplicatiu en un termini màxim de tres mesos. L'equip finalista tindrà un reconeixement públic de la seva feina a la web de l’Ajuntament, amb una descripció de l’aplicatiu proposat, i el nom dels integrants.

Aquí podeu trobar més informació sobre les bases legals de la convocatòria. Per a formalitzar la inscripció, cal omplir aquest formulari fins al 17 de juny. 

Quan

On

Format virtual