Punt TIC

Setmanari Punt TIC
02 de març - núm. 785

 
 
Jornada DonaTIC 6 de març 2020
 
Presentació del Pla DonaTIC: visibilitzant les dones TIC
 

El proper 6 de març, la Secretaria de Polítiques Digitals presenta les línies d’actuació del Pla DonaTIC per visibilitzar les dones TIC.

 
 
Imatge per difondre l`STEM Women Day
 
Trencant la bretxa digital de gènere amb l'STEM Women Day
 

El 4 de març se celebra la jornada 'STEM Women Day', amb l'objectiu de potenciar el talent de les estudiants en les carreres STEM. 

 
 
El passat 23 de gener es va celebrar l’SmartCatalonia Congress, l`esdeveniment de referència en l’àmbit de les ciutats intel·ligents a Catalunya
 
VÍDEO | Com construïm una Catalunya intel·ligent?
 

Què és l'Observatori i el Laboratori SmartCatalonia? Com podem utilitzar la tecnologia 5G al servei de les persones?

 
 
 
 
LA XARXA
 

Cartell Dia Internacional de les Dones 2020 a la Xarxa Òmnia de Badalona

L'Òmnia Sant Roc presenta un fil creatiu de veus de dones

En el marc del Dia Internacional de les Dones, l'Òmnia Casal Cívic Sant Roc presenta testimonis i relats de dones i veïnes del territori, en format audiovisual i/o escrit.Logo Instagram Òmnia Girona Est

Els barris de Girona Est creen un nou canal d'Instagram

Els barris de Vila-Roja, Font de la Pólvora, Grup Sant Daniel Mas Ramada de Girona Est creen un nou canal d'Instagram per comunicar les seves activitats.  
 
NOTÍCIES
 

Logo del Dia de les Dades Obertes 2020

Dia de les Dades Obertes 2020

El dissabte 7 de març es celebra el Dia Internacional de les Dades Obertes (Open Data Day), la celebració anual de les dades obertes al voltant del món. 

 

Concurs de memes #FuckGenderRoles de DigitalFems

Concurs de 'memes' per a trencar els estereotips de gènere

Els estereotips de gènere limiten la nostra llibertat i el nostre desenvolupament com a persones. DigitalFems crea un concurs de 'memes' per a trencar amb aquesta situació.

 
 
 
AGENDA
 
 
Sessions 'Viquidones' Barcelona: editant la Viquipèdia amb perspectiva de gènere
Del 10 de març al 29 de desembre, Campus Ciutadella Universitat Pompeu Fabra, Barcelona [+info]
Viquimarató Dones de Palafrugell de l'àmbit educatiu
7 de març, Arxiu Municipal de Palafrugell [+info]
Conversa sobre el masclisme en els videojocs
10 de març, Plató del CITM, Terrassa [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC