Cartell Dia Internacional de les Dones 2020 a la Xarxa Òmnia de Badalona
Cartell Dia Internacional de les Dones 2020 a la Xarxa Òmnia de Badalona. Autor: Òmnia Sant Roc. 2020. Llicència: BY-SA.
En el marc de la celebració del proper Dia Internacional de les Dones, la Xarxa Òmnia de Badalona i la Comissió de Dones de Badalona Sud realitza l'acte 'Veus de Dones'.
 
Es realitzarà una marxa des dels diversos Punts fins al punt de trobada, exposicions gràfiques, tallers, lectura del manifest, mostra de veus i actuació musical. A més, es cantarà una cançó col·lectiva "A la Superfície" amb una lletra adaptada
 
Un dels actes claus és la presentació d'un fil de testimonis i relats de dones i veïnes del territori, en format audiovisual i/o escrit.
 
Fa uns mesos, van realitzar una crida a entitats de Badalona per impulsar aquesta activitat participativa en la que han fet gravacions de texts creatius, reivindicatius, relats i testimonis de totes les dones que s'han apropat a donar la seva veu i preparar de manera cooperativa i comunitària aquest dia tan especial.
 

L'acte, es celebrarà el proper 9 de març a la plaça Sant Elies de Badalona (Mercat de Sant Roc) a les 11:30 h. on es podrà gaudir d'una mostra exposició de les obres creades i una actuació musical col·lectiva.