EDITADONA 2019
EDITADONA 2019 . 2 019.

Amilcar Wikimedia impulsa l'Espai Viquidones UPF, un espai de treball col·laboratiu per editar la Viquipèdia amb perspectiva de gènere.

Té com a objectiu ensenyar a editar la Viquipèdia i promoure la creació d'articles sobre temes de dones de manera que s'hi redueixi la bretxa de gènere tant pel que fa al nombre d'editores com al contingut relacionat amb les dones.

Qui hi pot participar?

Hi poden participar totes les persones que vulguin aprendre a editar a la Viquipèdia en qualsevol llengua i a totes aquelles que ja sabent editar, vulguin compartir el seu saber.

Com que un dels principals objectius és trencar amb les pors que senten moltes persones a apropar-se a un entorn wiki, per assistir-hi, no cal tenir coneixement d'edició de textos. És una activitat gratuïta.

Com s'hi pot participar?

L'Espai està obert tots els dimarts de 17 a 20 h, al Campus de la Universitat Pompeu Fabra i s'hi pot anar el dia i les hores que més et convinguin, ja que es tracta d'un acompanyament a l'aprenentatge individual i s'avança en funció de la disponibilitat i els interessos de cada participant.

Per a organitzar una sessió a la teva localitat, institució, associació, etc. contacta amb Tiputini

Llengües de treball

Es promourà l'edició tant en castellà com en català, però també està oberta l'edició a qualsevol altra llengua.

Inscripcions

Us podeu inscriure's a: viquidones﹫wikimujeres.wiki, o passar directament per l'aula corresponent segons el calendari. S'hi pot anar el dia i les hores que més conviguin.

Quan

On

Campus Ciutadella Universitat Pompeu Fabra
Carrer de Ramon Trias Fargas, 25, 27
08005