Punt TIC

Setmanari Punt TIC
13 de gener - núm. 778

 
 
Logo centre col·laborador ACTIC
 
Vols ser un centre col·laborador de l'ACTIC?
 

L'ACTIC és el certificat emés per la Generalitat de Catalunya que acredita les competències digitals. Vols ser un centre col·laborador? T'expliquem els passos.

 
 
Logo centre col·laborador ACTIC
 
El 30 de gener ens trobarem al gòTIC de Tàrrega
 

El dijous 30 de gener ens trobarem al gòTIC de Tàrrega, a la capital de la comarca de l'Urgell, en una nova jornada territorial. Les inscripcions estan obertes. T'hi apuntes?

 
 
Trobada territorial a l`Òmnia Amposta el 19 de desembre de 2019
 
Àlbum de fotos | Trobada territorial Ebre a Amposta
 

El 19 de desembre ens vam trobar al Punt TIC-Òmnia Amposta en la darrera jornada territorial del 2019. T'animem a veure com va anar tot plegat a través de l'àlbum de fotos.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Logo de l`ACTIC

Noves formacions ACTIC a la Ribera d'Ebre al 2020

El Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre crea el curs de formació de preparació de la prova de competències digitals del nivell mitjà de l'ACTIC.Grup motor de dones del bloc

Reivindicant la memòria digital col·lectiva de l'Hospitalet

El Punt TIC-Òmnia JIS Arrels crea una exposició fotogràfica i arxiu digital per a reivindicar la memòria col·lectiva del barri. Es pot visitar del 8 al 22 de gener. 
 
NOTÍCIES
 

Imatge per difondre la European Blockchain Convention Barcelona

European Blockchain Convention Barcelona

Del 20 al 21 de gener es celebrarà a Barcelona la "European Blockchain Convention", l'esdeveniment més representatiu a nivell europeu on participaran més de 600 assistents de la indústria blockchain.

 

Dia de l`Internet Segura 2020

Dia de la Internet Segura 2020

Dimarts 11 de febrer se celebrarà arreu del món el Dia de la Internet Segura 2020 (Safer Internet Day) per promoure un ús segur i positiu de les tecnologies digitals, especialment entre infants i joves. 

 
 
 
AGENDA
 
 
Tallers a l’hivern al Convent de Sant Agustí
Del 7 de gener al 31 de març, Convent de Sant Agustí, Barcelona [+info]
Dades Obertes en l’educació de les noves generacions
16 de gener, Escola d’Administració Pública de Catalunya, Barcelona [+info]
[Save The Date] SmartCatalonia Congress
23 de gener, Espai Bital, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC