El Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre crea el curs de formació de preparació de la prova de competències digitals del nivell mitjà de l'ACTIC amb l'objectiu de que la gent de la comarca no hagi de desplaçar-se fora a fer-lo.

Logo de l'ACTIC
Logo de l'ACTIC. Autor: ACTIC. Llicència: Tots els drets reservats.

La titulació ACTIC correspon a la denominació “acreditació oficial de competències en tecnologies de la informació i la comunicació” i la Generalitat de Catalunya l'oferta de forma oficial durant tot l’any.

El Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre ha creat una modalitat que té com a base el suport dels professors del curs tant en classes presencials com en la forma de seguiment auto-formatiu per part de l’alumnat. Els dies de la formació presencial són els dimarts i dijous amb dos torns diferents: o bé de 10 a 12 h. o de 17 a 19 h.

El preu del curs de preparació és de 68€ i el calendari té les dates següents:

  • GENER: del 7 de gener al 13 de febrer
  • FEBRER: del 25 de febrer al 2 d'abril
  • ABRIL: del 14 d'abril al 21 de maig
  • JUNY: del 1 de juny al 10 de juliol (només matí)
  • SETEMBRE: del 14 de setembre al 22 d'octubre
  • NOVEMBRE: del 2 de novembre al 11 de desembre

Si voleu rebre més informació sobre horaris, tipologia de les classes,  etc. podeu adreçar-vos presencialment a la seu del Punt TIC al Carrer Sant Valentí, 31 de Móra d’Ebre o bé escriure un correu electrònic a telecentre@riberaebre.org o trucar al telèfon 977 401 851 (cal marcar l’opció 2).