Dia de l'Internet Segura 2020
Dia de l'Internet Segura 2020. Autor: Safer Internet Day 2020. 2020. Llicència: Tots els drets reservats.

La diada, organitzada per INSAFE/INHOPE amb el suport de la Comissió Europea, reuneix a milions de persones amb l'objectiu d'impulsar canvis positius i conscienciar sobre la seguretat a Internet, portant a terme diferents esdeveniments i activitats.

El Dia de la Internet Segura (Safer Internet Day (SID) en l'original en anglès) es va proposar el 2004 en el marc de la Unió Europea i dins del projecte SafeBorders. En l’actualitat se celebra a 140 països. 

Cada país podrà participar a través d'una organització impulsora. A nivell de l'Estat espanyol és l'entitat europea Internet Segura for Kids (IS4K), el Centre de Seguretat a Internet per a menors d'edat.

La Generalitat de Catalunya a través del portal Internet Segura se suma a aquesta iniciativa. Ens animen a seguir la campanya a les xarxes socials amb el lema ‘A Internet, amb civisme’. 

Si teniu curiositat sobre el que va passar a l'edició 2019, podeu consultar l'arxiu web així com visitar els perfils de Facebook i Twitter i Instagram per estar al dia de les darreres novetats i accions de la campanya i seguir les etiquetes #SID2020 o #SaferDay.

Penseu organitzar alguna activitat al vostre Punt TIC relacionada amb un ús segur i positiu de les tecnologies digitals? Podeu consultar l'apartat de recursos educatius per agafar idees i/o materials!

Podeu registrar la vostra iniciativa per al Safer Internet Day 2020 en aquest enllaç