Punt TIC

Setmanari Punt TIC
11 de novembre - núm. 770

 
 
Trobada territorial a l`Òmnia de Santa Coloma de Cervelló el 7 de març de 2019
 
El 19 de desembre, jornada territorial Ebre a Amposta
 

El dijous 19 de desembre, la Xarxa Punt TIC ens trobarem al Punt TIC-Òmnia Amposta, capital de la comarca del Montsià, en una nova jornada territorial. Inscripcions obertes.

 
 
Imatge per difondre l`Agència de Ciberseguretat de Catalunya
 
Nova Agència de Ciberseguretat de Catalunya
 

El Govern impulsa la creació de la nova Agència de Ciberseguretat de Catalunya per garantir i augmentar el nivell de seguretat de les xarxes i els sistemes d'informació.

 
 
Jordi Serratosa, coordinador de m4social
 
VÍDEO | La innovació digital, motor de canvi social
 

Parlem amb en Jordi Serratosa, coordinador del projecte, que ens parla sobre com l'acció social i la tecnologia, dos mons sovint massa allunyats, poden anar de la mà. T'ho expliquem en 2 minuts!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Publica activitats al portal web Punt TIC

Publica la informació del teu Punt TIC al portal web

Volem que ens expliquis en primera persona quines activitats i propostes hi ha al teu Punt TIC per nodrir la Xarxa de totes les activitats que fem.T'expliquem com fer-ho.Imatge per difondre els cursos per a entitats per millorar la presència a Internet

Colectic ofereix formacions per millorar la presència a Internet

Colectic ofereix ofereix formacions on line per a persones voluntàries i entitats amb l'objectiu de millorar la presència i difusió a través d'Internet. Coneix-les. 
 
NOTÍCIES
 

Smart City Week 2019

Quin model de ciutat necessita Barcelona?

De l’11 al 17 de novembre, la Smart City Week (SCW) reflexionarà sobre com la tecnologia modifica les ciutats. Avui és la inauguració a l'antiga fàbrica Ca l’Alier al Poble Nou a les 18.30 hores. 

 

Imatge per difondre el Stem Women Congress (SWC) 2019

Com treballar per l'empoderament de les dones al món tecnològic?

El 15 de novembre es celebra a Barcelona l'Stem Women Congress (SWC), una iniciativa que vol promoure l'empoderament de les dones al món tecnològic i un pla d'acció conjunt entre institucions i organitzacions que donen suport a l'àmbit STEM.

 

`Sharing Cities Action` es realitzarà del 19 al 21 de novembre al recinte Fira de Barcelona

Com crear models d'economia de plataforma i col·laborativa democràtics?

Del 19 al 21 de novembre'Sharing Cities Action' convertirà Barcelona en l'epicentre del debat sobre plataformes digitals i economies col·laboratives.

 

Imatge per difondre l`Smart City Expo 2019

Les iniciatives intel·ligents poden fer les ciutats més sostenibles?

Del 19-21 de novembre a la Fira de Barcelona es celebra la 9ena edició de l'Smart City Expo World Congress, que abordarà el desenvolupament de les ciutats, la sostenibilitat i diferents aspectes relacionats amb la tecnologia i la seguretat.

 

Imatge del congrés ITA-Barcelona 2019

Com són les noves formes del treball i d'innovació social digital en l'era 4.0?

El congrés ITA-Barcelona es celebrarà entre el 27-28 de novembre i té com a objectiu l'intercanvi de coneixements sobre els desafiaments i oportunitats de les noves formes del treball i la innovació social digital en l'era 4.0.

 
 
 
AGENDA
 
 
Conferència: 'Influència de l’entorn social en les vocacions tecnològiques de les dones'
13 de novembre, Palau Macaya, Barcelona [+info]
Xerrada: 'Ciutat, tecnologia i imaginaris distòpics'
13 de novembre, Elisava Escola Universitària de Disseny i Enginyeria, Barcelona [+info]
Jornada formativa sobre la implementació del projecte europeu 'Triangulum' a Sabadell
18 de novembre, Auditori del Vapor Llonch de Sabadell [+info]
Xerrada: 'El món actual com a interfície virtual connectada'
20 de novembre, Teatra del Centre Cívic Sant Narcís, Girona [+info]
El Cibernàrium fa 20 anys
20 de novembre, Cibernàrium-MediaTic, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC