Imatge per difondre la conferència 'Influència de l’entorn social en les vocacions tecnològiques de les dones'
Imatge per difondre la conferència 'Influència de l’entorn social en les vocacions tecnològiques de les dones' . 2 019.

En 2050 només el 20% dels llocs de treball relacionats amb el món de la tecnologia i la informàtica estaran ocupats per dones. Les dones representen el 50% de la població, però són una gran minoria quan parlem de tecnologia. 

Amb l'objectiu de posar el focus en aquesta problemàtica, l'Obra Social La Caixa, sota la direcció de la Unversitat Politècnica de Catalunya, engega el cicle "Dona i Tecnologia: un tàndem de futur" per a reflexionar sobre el paper que tenen les dones a l'àmbit tecnològic i els reptes de futur.

Una de les sessions es la conferència parla sobre la influència de l’entorn social en les vocacions tecnològiques de les dones i es realitzarà el proper dimecres 13 de novembre a les 18.30 h. al Palau Macaya.

Es crearà un espai de diàleg on conversaran diferents agents socials per debatre la situació actual del tàndem dona i tecnologia. Núria Castell, doctora en Informàtica per la UPC i directora científica del cicle, s'encarregarà de conduir la jornada on també hi participaran representants dels diferents tallers desenvolupats.

Per assistir a l'acte, cal reservar entrada a través d'aquest enllaç.

 

Quan

On

Palau Macaya
Passeig de Sant Joan, 108
08037