Smart City Week 2019
Smart City Week 2019. Autor: Ajuntament de Barcelona. 2019. Llicència: Tots els drets reservats.

Sota el lema “Ciutat en acció” l'Ajuntament de Barcelona en coordinació amb la fundació BIT Habitat, empreses, universitats i la ciutadania, la Smart City Week (SCW) vol reflexionar sobre diferents temes com la cultura, la participació ciutadana i la perspectiva de gènere a l’ecosistema de les ciutats intel·ligents. 

L’esdeveniment tindrà lloc a l’antiga fàbrica Ca l’Alier al barri del Poble Nou on es realitzaran diferents activitats per apropar a la ciutadania idees i reflexions per aconseguir un entorn urbà més sostenible, just i inclusiu i assolir un model de ciutat més intel·ligent, humana i democràtica i millorar la qualitat de vida de la ciutadania. La inauguració es realitzarà l’11 de novembre a les 18.30 hores. 

El programa proposa un recorregut basat en tres itineraris temàtics:

  1. “Transformar la ciutat avui”
  2. “Transformar la ciutat demà”
  3. “Transformar la ciutat del futur”

L'esdeveniment vol contribuir a assolir algunes de les fites recollides als objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Agenda 2030, com ara l’educació de qualitat, la igualtat de gènere, la ciutat sostenible o la pau, la justícia i les institucions sòlides. D'aquesta manera, totes les activitats programades tindran relació amb algun d’aquests objectius. 

Podeu consultar totes les activitats programades a la pàgina web de l'esdeveniment.