Punt TIC

Setmanari Punt TIC
20 de maig - núm. 750

 
 
Imatge sobre seguretat a Internet
 
Posant el termòmetre a Internet
 

Com de saludable és la nostra Internet? Com podem entendre-la i analitzar-la? Quins temes estan més en boga? Mozilla ens ho explica amb el seu informe anual. L’informe analitza alguns grans temes que tenen a veure amb la privacitat i la seguretat a Internet, la inclusió digital, l’alfabetització web i la descentralització i participació online. Te'n fem un resum?

 
 
Jornada Punt TIC i Presó 2017
 
Reserva’t la data: el 4 de juny volem activar espais d’aprenentatge i creació
 

La CoP TIC i Presó del programa Compartim de gestió del coneixement del Departament de Justícia, el Centre d'estudis Jurídics i Formació especialitzada del Departament de Justícia (CEJFE) i la Xarxa Punt TIC de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital,  tornem a organitzar la "Jornada Punt TIC i Presó" amb una trobada que vol reflexionar sobre els reptes i oportunitats que ofereixen les TIC als centres penitenciaris, que enguany celebra 10 anys.

 
 
Persones dinamitzadores a la trobada territorial de Ripoll
 
No t'oblidis! Aquest dijous, trobada territorial a Sant Feliu
 

La trobada d'aquest mes de maig (dijous 23) pretén generar propostes de d'innovació social i de co-creació de la xarxa, així com conèixer diferents projectes que es realitzen a Sant Feliu en relació al Punt TIC i l'ajuntament. Dirigit a les persones dinamitzadores i entitats més properes, però obert a totes les persones que s'hi vulguin sumar. La inscipció és oberta encara!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Cartell per difondre la xerrada sobre sexualitat i educació a l`Òmnia de la Seu d`Urgell

Descobrint la sexualitat a la infància, una activitat de l’Òmnia Kids de la Seu d’Urgell

El dijous 23 de maig tindrà lloc la conferència ‘Acompanyament a la sexualitat en la infància’, una activitat del projecte Òmnia Kids del Punt TIC de la Seu d'Urgell patrocinada per Jocs sense Fronteres.Activitat aquàtica al Casalnet

Torna el Casalnet, el casal d’estiu del punt Òmnia - Colectic del Raval

Arriba l'estiu i, amb el bon temps, el casal d'estiu del punt Òmnia - Colectic del Raval. Del 8 al 26 de juliol s'oferiran diferents activitats adreçades a joves a partir dels 12 anys. 
 
NOTÍCIES
 

Imatge sobre ètica i robòtica

L'ètica, la robòtica i la Intel·ligència Artificial es troben cara a cara en la Festibity

La Festibity és una festa al voltant de les TIC i un referent en el sector que aglutina més de 600 professionals i experts del món de les tecnologies de la informació.

Organitzada per la Facultat d’Informàtica de Barcelona i l’associació d’antics alumnes de la mateixa universitat, enguany es celebra la 17a. edició el proper dimarts 28 de maig.

 

Imatge de dones treballant

Celebrar el lideratge femení al món de les tecnologies de la informació i les comunicacions

La Universitat Pompeu i Fabra organitza una nova edició del Women in Technology Day per a celebrar el lideratge femení al món de les tecnologies de la informació i les comunicacions.

 

Dona amb telèfon mòbil

L’Ajuntament de Barcelona crea una «app» per a detectar on i com es produeixen agressions sexistes

L’Ajuntament de Barcelona ha creat l’aplicació mòbil BCN Antimasclista, una eina d’accés lliure i gratuït perquè totes les persones les persones de la ciutat (dones, trans i homes) puguin indicar de manera anònima i confidencial on i com s’han sentit agredides o assetjades.

 
 
 
AGENDA
 
 
Jornada Programa 2019
25 de maig, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
Taller: Realitat Virtual per a famílies
25 de maig, Convent de Sant Agustí, Barcelona [+info]
Formació en Desenvolupament Web Intensiva gratuïta
20 de juny, Depot Lab Barcelona Coworking [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC