Imatge sobre ètica i robòtica
Imatge sobre ètica i robòtica. Autor: Pixabay. 2018. Llicència: BY-SA.

Sota el lema RoboTIC! El Teatre Nacional de Catalunya acollirà la nova edició d’aquest esdeveniment que girarà al voltant de la robòtica i l’ètica i permetrà conèixer la seva evolució, els objectius i l’impacte que està tenint i tindrà, tant en el món empresarial com en la pròpia societat.

L’acte començarà a les 18.30h on professionals i experts del món de les tecnologies de la informació participaran del programa com l’Albert Murillo, presentador del programa Generació Digital de Catalunya Ràdio dedicat a la tecnologia, l’entreteniment en línia i la cultura digital , en Josep M. Ganyet, especialista en Intel·ligència Artificial o Carme Torras, guardonada amb la medalla Narcís Monturiol de la Generalitat de Catalunya i recentment reconeguda com professional catalana TIC de l’any.

La cloenda serà conduïda per en Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya i es farà el lliurament dels premis especials Mencions Festibity, uns guardons que reconeixen la tasca de persones o empreses que s'hagin distingit en l'àmbit de les tecnologies de la informació, defensant uns valors o unes maneres de fer en sintonia amb els objectius de l’esdeveniment.

Tota la programació de la jornada es pot conèixer a través de la seva pàgina web així com la formalització de les inscripcions.