Punt TIC

Setmanari Punt TIC
04 de juny - núm. 704

 
 
IX Jornada Punt TIC i Presó
 
Ja heu vist els itineraris que us proposem a la IX Jornada Punt TIC i Presó?
 

La IX Jornada Punt TIC i Presó tindrà lloc aquest dimecres, 6 de juny, de 9.00 a 14.15 hores, al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), Barcelona. Primer escoltarem l'Oriol Ripoll, especialista en jocs, i després triarem un itinerari (Enterprise, Falcó Mil·lenari, Delorean, Tardis i Stargate) per moure'ns a través dels tallers que us proposem. No hi falteu!

 
 
Girls HAck Day s`emmarca en el projecte
 
Girls Hack Day, una jornada per fomentar les vocacions tecnològiques de les noies
 

Girls Hack Day s'adreça a noies d'entre 12 i 17 anys i està organitzada per Enginyeries de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Universitat Pompeu Fabra, amb la col·laboració de Barcelona Activa. Tindrà lloc dissabte 9 de juny, de 10.00 a 13.15 hores, al Campus Poblenou de la UPF, Barcelona. Inscripcions obertes!

 
 
Presentació de l`estudi
 
Només el 34% de les persones que treballen en l'àmbit TIC a Barcelona són dones
 

L'Ajuntament de Barcelona ha presentat l'informe "L'ecosistema TIC des de la perspectiva de gènere a Barcelona", que analitza els àmbits educatiu, laboral, associatiu i de les polítiques públiques. Afirma que les dones estan infrarepresentades en el sector tecnològic, a causa dels estereotips i rols de gènere que condicionen les nenes i noies a l'hora de triar els seus estudis.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Logotip del Consell Comarcal Alt Penedès

Formació en comunicació per a persones emprenedores

El Punt TIC del Consell Comarcal de l'Alt Penedès ofereix a les persones emprenedores la possibilitat de formar-se en disseny de campanyes d’email màrqueting i gestió de xarxes socials. El primer curs tindrà lloc dijous 7 de juny i el segon se centrarà en Twitter i Instagram i es realitzarà el 14, 19 i 21 de juny.Dones migrants al centre

Treballes amb dones migrades i refugiades? El projecte WEMIN necessita de la teva expertesa!

Es tracta d'un projecte europeu que busca promoure un model d'inclusió pioner per a dones migrants i refugiades. Inclou una formació de 80 hores i per preparar-la volen conèixer l'opinió de persones que treballen amb elles. Creiem que alguns dinamitzadors i dinamitzadores els podríeu donar un cop de mà! Us hi animeu? 
 
NOTÍCIES
 

Equip Moodle

Moodle obre a Barcelona la seva primera seu fora d'Austràlia

Aquesta companyia australiana és coneguda per la seva plataforma d'aprenentatge de codi obert, que utilitzen més de 180 mil persones arreu del món, també la Xarxa Punt TIC. Les oficines de Barcelona compten amb 10 persones treballadores, amb la previsió d'arribar fins als 40. 

 

Call for projects de l`XPatient Barcelona Congress 2018

XPatient Barcelona Congress busca projectes d'apoderament, cocreació i autocura

El congrés tindrà lloc el 20 de setembre de 2018. Ara ha obert una convocatòria per seleccionar les iniciatives que es donaran a conèixer a l'esdeveniment. S'hi podran presentar projectes fins al 18 de juny.

 
 
 
AGENDA
 
 
XI Mostra Sonora i Visual
Del 5 al 9 de juny, Centre Cívic Convent de Sant Agustí, Barcelona [+info]
IX Jornada Punt TIC i Presó
6 de juny, CEJFE, Barcelona [+info]
Girls Hack Day
9 de juny, Campus Poblenou de la UPF, Barcelona [+info]
Maker Faire Barcelona 2018
Del 16 al 17 de juny, Pavelló Italià de Fira Barcelona Montjuïc [+info]
Hackató Dades X Dones
16 de juny, Centre Cívic Casa Groga, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC