Capçalera de la plana web de Dades X Dones
Dades X Dones organitza una hackató el 16 de juny.

L’objectiu de la hackató és obtenir un prototip d’aplicació mòbil que contribueixi a promoure l’activitat econòmica del sector dels serveis a les famílies i domèstics, i des de la proximitat als barris de Barcelona.

L'aplicació ha de respondre a les necessitats de les dones, com ara, millorar la gestió del temps, fomentar les xarxes i col·laboració entre treballadores, generar més demanda de serveis, facilitar la localització de necessitats no previstes i visibilitzar les professionals dels serveis a les famílies i domèstics. Aquestes necessitats s’han de cobrir des d’una visió de gènere i drets.

La hackató es realitzarà dissabte 16 de juny, durant tot el dia, al Centre Cívic Casa Groga de Barcelona (Av. del Jordà, 27). S'adreça a persones programadores i dissenyadores d’aplicacions, expertes en innovació i TIC, i expertes en serveis a les famílies i domèstic.

S'hi pot participar de dues maneres: apuntant-s'hi en un grup de desenvolupament d’apps d'entre tres i cinc persones participants o com a persona col·laboradora, participant el dia de la hackató assessorant un o diversos grups. Es pot realitzar la inscripció fins al 12 de juny. Les persones que hi vulguin participar i no tinguin grup o necessitin més integrants en el seu, es poden posar en contacte amb hackato-dades-x-dones[arrova]googlegroups.com.

Hi haurà tres equips finalistes, que seran convidats a participar en el testeig i desenvolupament final de l’aplicació, on es farà un procés d’incubació durant tres mesos.

Per a més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria.

Quan

On

Centre Cívic Casa Groga
Av. del Jordà, 27
08035