IX Jornada Punt TIC i Presó
IX Jornada Punt TIC i Presó.

Diferents professionals de les TIC i la dinamització ens trobarem, un any més, per compartir metodologies i experiències, eines i recursos per a inspirar-se uns als altres i aprendre i créixer conjuntament. Serà a la novena edició de la Jornada Punt TIC i Presó.

Innovació en les accions educatives? Recursos educatius digitals? Gamificació? Realitat Virtual? Apps en l'àmbit social? Robòtica educativa? Aquests són alguns dels temes i contextos, conceptes i recursos que es posaran a l'abast dels i les participants per reflexionar i aprendre. També hi tindrà una atenció especial al paper de les dones en les TIC, ja que és una de les línies de treball a impulsar en la nostra societat.

Podem fer front a les infinites possibilitats que les tecnologies i les noves maneres de treballar ens ofereixen. Només necessitem obrir la mirada, explorar, testejar i aprendre a partir de la indagació i de l'anàlisi de les millors pràctiques. Aquesta jornada ha estat dissenyada per tal d'aconseguir que els i les participants puguin obrir un camí cap a la innovació i cap al seu creixement professional. És un repte, ens acompanyes?

Serà una jornada oberta i gratuïta, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (C/ Ausiàs Marc, 40, Barcelona). Ja podeu consultar el programa. La inscripció estarà oberta fins al 31 de maig.

Organitzem la jornada la Xarxa Punt TIC de la Direcció General de Societat Digital, Departament de Presidència, i la CoP TIC i Presó del programa Compartim i el CEJFE, Centre d'estudis Jurídics i formació especialitzada, del Departament de Justícia.

Quan

On

CEJFE
C/ Ausiàs Marc, 40
08010