Esdeveniment online Laboratoris del Medialab Prado
Esdeveniment online Laboratoris del Medialab Prado. 2 021.

El programa "Laboratoris ciutadans distribuïts. Innovació ciutadana en biblioteques i altres institucions culturals" és una acció d'abast internacional que fomenta la creació de laboratoris ciutadans en biblioteques i altres institucions i organitzacions, seguint la metodologia desenvolupada per Medialab PradoL'esdeveniment es podrà seguir en directe aquí.

Entre setembre i desembre de 2020 s'han desenvolupat 209 projectes a Espanya i Llatinoamèrica i s'ha creat una xarxa de col·laboració a nivell internacional de 80 persones de 15 països.

La iniciativa sorgeix dins del projecte Laboratoris Bibliotecaris, un projecte de la SG de Coordinació Bibliotecària (Ministeri de Cultura i Esport) i Medialab Prado (Ajuntament de Madrid) que pretén donar una resposta a la crisi del coronavirus. És una invitació a la biblioteques i a altres institucions culturals a posar en marxa laboratoris ciutadans en els quals els propis ciutadans identifiquin els reptes als quals s'enfronta la seva comunitat i col·laborin per a, de manera col·lectiva, desenvolupar una resposta a aquests reptes. 

Quan