Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Women Techmakers 2017 a Reus

29/04/2017
de 09:15 a 14:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Women Techmakers 2014 a Reus
Women Techmakers 2014 a Reus. Font: Women Techmakers a Reus

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, Women Techmakers organitza durant els mesos de març i abril jornades arreu del món. L'objectiu és donar visibilitat a les dones en el món tecnològic. Aquesta iniciativa arribarà a Reus el 29 d'abril.

Women Techmakers és una iniciativa de Google, que té l'objectiu de donar visibilitat i potenciar les dones en sectors que encara estan majoritàriament ocupats per homes, com són les ciències, la tecnologia, les enginyeries i les matemàtiques (conegudes com STEM). Amb motiu del Dia Internacional de les Dones promou durant els mesos de març i abril diferents esdeveniments al voltant del món.

GDG Tarragona (Google Developer Group) serà l'encarregat de portar aquesta iniciativa a Catalunya, amb una jornada que se celebrarà a la Fira de Reus, el 29 d'abril. Estarà adreçada tant a homes com a dones, però totes les ponències les pronunciaran expertes en l'àmbit tecnològic amb l'objectiu de normalitzar la seva activitat professional, competències i fomentar la seva visibilitat. De fet, l'esdeveniment persegueix dos objectius:

  • Donar protagonisme als perfils femenins en estudis que encara estan massa masculinitzats.
  • Descobrir noves generacions de dones, perfils de dones dedicades a la tecnologia.

Detalls del curs

Data: 
dissabte, 29 abril, 2017 - 09:15 a 14:00
Lloc:
Fira de Reus
Avinguda Bellissens, 40 Reus