VI Jornada Punt TIC i Presó: Créixer amb robots
VI Jornada Punt TIC i Presó: Créixer amb robots.

La CoP TIC i Presó del programa Compartim del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i la Xarxa Punt TIC organitzen dijous 4 de juny la VI Jornada Punt TIC i Presó: Créixer amb robots. Es realitzarà de 9.30 a 13.45 hores, al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Carrer Ausiàs Marc 40, de Barcelona).

La jornada s'iniciarà amb la benvinguda institucional i amb la conferència "Possibilitats de la robòtica educativa", a càrrec de Frank Sabaté, mestre a l’Escola Projecte de Barcelona i un dels pioners en la introducció de la programació a l’aula com a part de l’itinerari escolar.

Tot seguit, els/les assistents podran participar en tres rondes de tallers simultanis:

  1. La rellevància de la robòtica educativa. A càrrec d'Artur Coll, mestre i enginyer informàtic, que treballa a l'Àrea de Tecnologies per a  l’Aprenentatge i el Coneixement del Departament d’Ensenyament.
  2. Robòtica educativa als diferents contextos d’aprenentatge. A càrrec de Pau Nin, responsable de formació a Ro-Botica.
  3. Experiències en el marc de la presó. Oportunitats de futur. A càrrec de Luis Carbonell, dinamitzador TIC en CP Puig de les Basses, i de Nèstor Andreu, dinamitzador TIC en CP Lledoners.

La trobada finalitzarà amb la posada en comú de les experiències.

Us convidem a consultar el programa i inscriure-us-hi!

Quan

On

Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada
Carrer Ausiàs Marc, 40
08010