Logotip EinesTIC
Logotip EinesTIC.

Des del Punt TIC de la Fundació Televall ens informen que el 14 i 16 de desembre tindrà lloc a la seu del Consorci Ripollès Desenvolupament un taller de formació sobre “Eines de gestió per a la petita empresa” on s'explicarà el funcionament de la solució gratuïta Eines TIC.

L’EinesTIC és una acció que s’emmarca dins el pla PIMESTIC per oferir un conjunt d’eines informàtiques per cobrir les necessitats bàsiques informàtiques dels treballadors autònoms i les petites empreses i facilitar d’aquesta manera la introducció de les tecnologies de la informació i les comunicacions (les TIC) en la gestió d’aquests negocis

Amb les diferents aplicacions d'Eines TIC i amb una mínima formació podeu crear ofertes, comandes, albarans; emetre factures i emmagatzemar informació sobre les despeses, realitzar vendes per TPV (Terminal Punt de Venda), mantenir una gestió de productes; generar diversos formularis d'Hisenda, com les declaracions trimestrals d’IVA i IRPF en els formats i paper oficials; etc.

Aquest taller té un durada de dues sessions de 3 hores (de 10:00 a 13:00 hores) i és gratuït. Cal inscripció prèvia que podeu realitzar posant-vos en contacte amb:

  • Ivan Bos Ripolles Desenvolupament: empresa[arrova]ripollesdesenvolupament.com | 972 70 44 99.
  • Gaspar Tarrida - Fundació Televall: gaspar[arrova]televall.com | 972 72 88 11.

Quan

On

Consorci Ripollès Desenvolupament
C/ Joan Miró 2-4
19500

Altres detalls

Nivell del curs
intermig