Taller-debat "Identitats de gènere a les xarxes: riscos i potencialitats"
Taller-debat "Identitats de gènere a les xarxes: riscos i potencialitats".

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) impulsarà amb motiu del 25N, Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, la campanya "Desconnecta't de la violència". El taller-debat "Identitats de gènere a les xarxes: riscos i potencialitats" s'emmarca dins d'aquesta iniciativa. Tindrà lloc el 28 de novembre, de 18.00 a 20.00 hores, al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (Auditori Mercè Rodoreda), Barcelona.

El taller, impartit per l'Associació Col·lectiva Matriu, comptarà amb dos blocs:

  • Activitat d'anàlisi a partir d'imatges per reflexionar sobre com ens mostrem, què compartim i què no a les xarxes. Partirem de la concepció que les realitats online i offline no están aïllades sinó estretament relacionades.
  • Visualització del curtmetratge "Doble Check" i debat centrat en les dinàmiques de control que generen les xarxes socials, quins indicadors d’amor estem utilitzant com a vàlids i quins d'aquests poden ser violència.

L'assistència és gratuïta però les places són limitades. Es pot realitzar la inscripció fins al dijous 24 de novembre (inclòs) omplint aquest formulari.

Per a més informació podeu escriure a internacional[arrova]cnjc.cat o trucar al 933 68 30 80.

Quan

On

Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra
Ramon Trias Fargas, 25-27