Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Taller "Connectar comunitats com a competència digital"

23/05/2016
de 11:00 a 13:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Taller "Connectar comunitats com a competència digital"
Taller "Connectar comunitats com a competència digital". Font: Telecentre Europe. Llicència: Tots els drets reservats

El Consorci del projecte I-LINC i Telecentre Europa organitzen el taller "Connectar comunitats com a competència digital". I-LINC té com a objectiu que les plataformes, comunitats i xarxes existents treballin juntes per aconseguir un major impacte i també per identificar problemes comuns, aportar solucions i proporcionar recomanacions polítiques a la Comissió Europea.

En aquest sentit, el tercer taller I-LINC aportarà almenys deu plataformes i comunitats paneuropees que són actives en les àrees d'inclusió i habilitats digitals, ocupació juvenil i esperit empresarial.

Els objectius del taller són:

  •   Promoure la I-LINC i fomentar la participació en les seves activitats, especialment les comunitats temàtiques.
  •   Explorar la planificació estratègica, treball en xarxa i la col·laboració entre  les plataformes sobre els temes principals de l'I-LINC: inclusió digital, habilitats cap a l'ocupació dels joves i esperit empresarial.

Durant la primera part del taller, s'explicarà com l'I-LINC pot recolzar les iniciatives de les persones assistents, destacant els beneficis específics i el valor afegit de la participació. Durant la segona part, els participants seran convidats a
explorar junts com es pot assegurar una millor col·laboració entre plataformes, tenint en compte les oportunitats existents i la forma d'abordar de forma coordinada i de manera eficient la participació dels interessats.

Recordeu que la I-LINC pot cobrir les despeses de viatge dels participants (fins 600 euros). Per a confirmar la vostra participació, cal completar aquest breu formulari d'inscripció.

Detalls del curs

Data: 
dilluns, 23 maig, 2016 - 11:00 a 13:00
Lloc:
EUN / Future Classroom Lab
Rue de Trèves 61 Brusel·les