Sopar vetllada BLE&Seed, sembrant el canvi
Sopar vetllada BLE&Seed, sembrant el canvi.

Dimarts 12 de febrer Barcelona Loves Entrepreneurs (BLE) organitza el “Sopar vetllada BLE&Seed, sembrant el canvi”, que pretén reunir les principals i més importants iniciatives i institucions d'impuls a l'emprenedoria social a Barcelona. Serà al Restaurant El Velódromo, a les 20.30 hores.

Barcelona Loves Entrepreneurs (BLE) és una iniciativa de base social que treballa per convertir Barcelona en una de les ciutats més emprenedores a nivell mundial. El 12 de febrer organitza el primer “Sopar vetllada BLE&Seed, sembrant el canvi” amb l'objectiu d'identificar i destacar les principals iniciatives en aquest sector, tot creant un diàleg entre elles i oferint la col·laboració de BLE per potenciar i desenvolupar el seu esperit emprenedor.

La cita serà al Restaurant El Velódromo (Carrer de Muntaner, 213), a les 20.30 hores de dimarts 12 de febrer. Per assistir-hi cal invitació i per poder ser convidat s'ha d'enviar un correu electrònic a l'adreça info[arrova]ble.cat i explicar les raons per les quals la teva iniciativa és rellevant per a l'ecosistema d'emprenedoria social de la ciutat de Barcelona.

Quan

12/02/2013 - 20:30

On

Restaurant El Velódromo
Carrer de Muntaner, 213
08036