Smart City Expo World Congress 2017
Smart City Expo World Congress 2017.

El congrés pretén ser "el lloc per col·lectivitzar la força urbana, augmentar la fortalesa de les ciutats, identificar oportunitats de negoci, establir associacions i contribuir a promulgar polítiques comunes. Un lloc per compartir investigacions, bones pràctiques i solucions comunes, aconseguides mitjançant una col·laboració eficaç". Des de l'organització expliquen que cal "donar a les ciutats una potent veu global, així com una plataforma innovadora per a l'acció urbana comuna".

L'esdeveniment és el punt de trobada de governs, empreses, emprenedors/ores i centres de recerca, on les ciutats es troben amb altres ciutats, mostren els seus projectes i troben noves solucions i on les empreses fan negocis.

L'edició de 2016 va acollir 16.688 assistents i 420 conferenciants de més de 600 ciutats, tot reafirmant-se com el principal esdeveniment mundial per a les ciutats.

Fins al 4 de setembre, hi ha diferents convocatòries obertes per participar en l'edició 2017: premis i solucions. La convocatòria per participar-hi com a ponent ja va tancar.

La inscripció ja és oberta i hi ha diferents tipus d'entrades.

Quan

On

Fira Barcelona Gran Via
Av. Joan Carles I, 64
08908