Programa de la Setmana Open Data del Baix Llobregat 2018
La segona edició de la Setmana Open Data del Baix Llobregat tindrà lloc del 15 al 17 de maig.

La Setmana Open Data del Baix Llobregat començarà amb una jornada adreçada a empreses: Jornada Divulgativa Open Data per empreses. Tindrà lloc el dimarts 15 de maig, de 9.30 a 15.45 hores. Començarà d'una xerrada inspiracional sobre l’activitat econòmica basada en dades geolocalitzades a càrrec d’Alberto Abella, expert en dades obertes, es mostraran experiències de negoci basades en l’ús de les dades geolocalitzades i acabarà amb un taller pràctic sobre eines gratuïtes per treballar amb dades geolocalitzades, impartit per l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya. Les empreses que hi vulguin participar hauran de fer la inscripció prèvia.

Dimecres 16 de maig, de 18.00 a 20.00 hores, es farà la Deconferencia sobre Visualització de Dades, on diferents professionals compartiran trucs i eines sobre anàlisis o visualització de dades. Serà una marató de coneixement compartit en píndoles curtes de 20 minuts de durada.

Les jornades acabaran dijous 17 de maig, amb un workshop sobre visualització de dades basades en dades geolocalitzades, que anirà a càrrec de l’Elisa Vivas, periodista de Dades a El Periódico. El taller començarà a les 18.30 hores.

Totes les activitats es realitzaran al Citilab. Cal inscripció.

Quan

On

Citilab
Plaça Can Suris, s/n
08940