Imatge decorativa candau
Postgrau en Planificació i Gestió de la Ciberseguretat.

Els estudiants que realitzin el postgrau en Planificació i Gestió de la Ciberseguretat de la UPF seran capaços de planificar, implantar i gestionar els processos de seguretat d'una empresa, amb l'objectiu de minimitzar els riscos i establir polítiques de contingència en cas d'incidents. Una de les característiques d'aquest postgrau és la preparació dels estudiants per a l’examen de la Certificació d’Auditor de Sistemes d'Informació (CISA), atorgada per ISACA, amb reconeixement internacional (cal que cada estudiant consulti els requisits per a l'obtenció i manteniment de la certificació CISA al web d'ISACA).

La sessió informativa es farà en línia mitjançant l'eina Google Meet i està indicada per a totes aquelles persones que desitgin conèixer els detalls del programa i vulguin aclarir dubtes. També es pot seguir amb un dispositiu mòbil, descarregant-te la versió corresponent de l'app Google Meet per Android o iOS. Aquí trobareu més informació i inscripcions.

Objectius

  1. Identificar aquells actius crítics d'una entitat i determinar les mesures necessàries per protegir-los.
  2. Gestionar la seguretat digital d'una entitat, establir les metodologies adequades, dissenyar una arquitectura en funció de les necessitats de negoci per minimitzar els riscos als quals es puguin exposar els diferents actius.
  3. Utilitzar les eines i protocols necessaris per mantenir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades.

A qui va dirigit?

- Grau, llicenciatura o enginyeria en Informàtica o Telecomunicacions.

- Enginyers i titulats cientificotècnics interessats a obtenir una titulació reconeguda internacionalment per demostrar els seus coneixements de seguretat informàtica i la seva capacitat per protegir les seves instal·lacions de ciberatacs.

- Administradors de sistemes informàtics.

- Membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat.

- Consultors d'empreses de seguretat informàtica.

- Consultors d'equips de resposta a incidents de seguretat.

- Tècnics en infraestructures crítiques.

- Directors i responsables de TI.

- Advocats que vulguin especialitzar-se en delictes informàtics.

Quan

On

Format virtual