Seminari: La ciutat de les dones
Seminari: La ciutat de les dones.

El seminari La ciutat de les dones s'emmarca en la iniciativa Camina Tamshi. Urbanisme, Gènere i Cooperació, un projecte de cooperació entre administracions públiques de la província de Barcelona i la regió de Tanger-Tétouan. Es desenvoluparà a Gavà, els dies 21, 22 i 24 de novembre.

El seminari vol donar a conèixer a professionals dels àmbits de l’urbanisme i del gènere, i membres de les administracions públiques de Catalunya i la regió de Tanger-Tétouan bones pràctiques i tècniques de treball que s’han dut a terme a diferents indrets.

La ciutat de les dones es desenvolupa en tres jornades durant el mes de novembre del 2014. En la primera, de formació teòrica, els grups d’organitzadores i persones convidades presentaran, mitjançant diverses conferències, algunes experiències d’inclusió a l’espai públic així com iniciatives públiques orientades cap aquest fi. Serà divendres 21 de novembre, de 9.30 a 14.30 hores, a la sala d’actes de la Biblioteca Josep Soler Vidal.

Durant els següents dies, es realitzaran dos tallers de formació pràctica i metodològica on Col·lectiu Punt 6 facilitarà eines, a través de diferents activitats, per donar a conèixer l’ús que fan les veïnes dels municipis de Gavà i Granollers de l’espai públic.

Camina Tamshi. Urbanisme, Gènere i Cooperació és un fòrum d’intercanvi d’experiències i reflexions sobre Urbanisme, Gènere i Cooperació entre especialistes i administracions públiques de la província de Barcelona i la regió de Tanger-Tétouan. Vol visibilitzar l’ús que les dones fan de l’espai públic i transmetre les seves necessitats facilitant la seva participació en el debat i la presa de decisions. Així, el projecte dóna eines per aplicar la perspectiva de gènere a les polítiques públiques en l’àmbit de l’urbanisme.

Camina Tamshi neix de la voluntat d’unir esforços entre administració, ciutadania i professionals de diferents disciplines, per aconseguir una ciutat que aculli com cal totes les persones. El partenariat està format pel Conseil Régional de Tanger-Tétouan, les Àrees d’Igualtat dels Ajuntaments de Gavà i Granollers, l’estudi Montaner Muxí Arquitectes i l’Associació d’arquitectes Equal Saree amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Quan

On

Biblioteca Josep Soler Vidal
Pl de Jaume Balmes, s/n
08850