Logotip del projecte WikiSkills
Logotip del projecte WikiSkills.

El grup d'investigació Future Learning de la Universitat de Barcelona organitza el seminari "Ensenyar i aprendre amb Wikis: Oportunitats per al Treball Col·laboratiu", que s'impartirà dijous 19 d'abril a les 18:00 hores, a la Facultat de Pedagogia de la UB (Passeig Vall d'Hebron, 171 - Barcelona).

El seminari s'emmarca dins del projecte WikiSkills (finançat per la Comissió Europea - Programa Aprenentatge Permanent, 2012-2013), l'objectiu principal del qual és la promoció de noves oportunitats d'aprenentatge col·laboratiu mitjançant el disseny i la implementació d'escenaris pedagògics basats en wikis.

Adreçat al professorat en general, s'hi presentarà el projecte WikiSkills, s'explicaran els diferents tipus d'entorn wiki i s'aprofundirà en l'aplicació de les wikis en l'aprenentatge i en el disseny d'escenaris d'aprenentatge basats en wikis. A més, es parlarà de la possibilitat de col·laborar amb el projecte durant el curs 2012-2013, rebent formació per a el desenvolupament d'escenaris d'aprenentatge amb wikis i per la seva aplicació a l'aula.

La preinscripció al seminari es pot fer emplenant aquest formulari abans del 15 d'abril.

Per a més informació pdeu consultar aquest enllaç.

Quan

On

Facultat de Pedagogia de la UB
Passeig Vall d'Hebron, 171
08035