Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Saba-TiC 2017

02/09/2017
de 10:00 a 20:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Saba-TIC
Saba-TIC. Font: Sabadell Innovació

Dissabte 2 de setembre tindrà lloc la segona edició de Saba-TIC, la mostra interactiva d’eines digitals i tecnològiques innovadores de Sabadell.

Saba-TIC pretén donar a conèixer la vessant innovadora de les entitats de Sabadell i de l'entorn comarcal i metropolità, així com formar/informar la ciutadania en aquest àmbit. L'Ajuntament de Sabadell vol difondre les noves tecnologies entre la gent jove i els infants i, alhora, trencar l'escletxa digital per raons socioeconòmiques o d’edat. I la mostra treballa en aquest sentit.

L'any passat ja va tenir lloc la primera edició de Saba-TIC, amb l'assistència de 2.000 persones. Ara en preparen la segona, amb la voluntat de "donar un pas endavant respecte la primera edició, amb més tallers grupals i millorant la qualitat dels continguts". Els Jardinets de l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell tornaran a ser l'escenari de la trobada.

Ja hi ha algunes activitats programades per a la segona edició de Saba-TIC, però en volen més. Per això fan una crida perquè hi participin projectes de disseny i impressió 3D/4D, fabricació digital, Art digital, Realitat virtual, robòtica educativa, drons, fotografia 360º, domòtica, Big Data, etc. S'hi poden presentar propostes per tenir un expositor o realitzar tallers. Les organitzacions i empreses interessades poden emplenar aquest formulari.

Detalls del curs

Data: 
dissabte, 2 setembre, 2017 - 10:00 a 20:00
Lloc:
Jardinets de l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell
C/ d'En Font, 25 Sabadell