Plataforma Núvol
Plataforma Núvol.

Dijous 29 de novembre, l'Associació Espiral Educació i Tecnologia organitza un taller pràctic sobre l'ús de l'eina Núvol. Serà a l'Espai CIEMEN (Rocafort, 242 bis. Barcelona), a les 18.00 hores, i anirà a càrrec d'Óscar Guerrero, enginyer de projectes i desenvolupament de programari educatiu.

Núvol és una eina que permet la creació d'unitats didàctiques digitals, podent incloure-hi tant continguts com activitats autoavaluables. Així, permet treballar sobre un quadern virtual al qual se li poden afegir tot tipus d'objectes digitals com imatges, vídeos, sons, animacions, i fins i tot activitats de realitat augmentada.

Programa:

  • 18.00-19.10 h: Introducció a l'eina d'autor repassant totes les seves funcionalitats i filosofia de treball. Mostra de treballs realitzats sobre aquest tipus de tecnologia i un cas pràctic de desenvolupament curricular utilitzant els materials creats amb núvol.
  • 19.10-19.30: Debat, precs i preguntes.
  • 19.30-20.30: Creació d'un quadern didàctic sobre matemàtiques on s'inclouen activitats d'animació, imatges, vídeos i objectes de realitat augmentada.

Per participar-hi, cal realitzar la inscripció a través d'aquest formulari. A més, per realitzar les pràctiques serà necessari disposar d'un ordinador portàtil.

Més informació

Quan

On

Espai CIEMEN
C/ Rocafort, 242 bis
08029