Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Noies, les TIC són Nostres

29/04/2019 a les 19:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Anunci de l'acte 'Noies, les TIC són Nostres'
Dones en Xarxa organitza un esdeveniment en el marc del projecte 'Noies, les TIC són Nostres'. Font: Dones en Xarxa. Llicència: Tots els drets reservats

L'associació Dones en Xarxa organitza un esdeveniment en el marc del projecte 'Noies, les TIC són Nostres', que pretén fomentar les vocacions tecnològiques entre les noies d’entre 16 i 18 anys. La trobada tindrà lloc el 29 d'abril, a les 19.00 hores, al Movistar Centre de Barcelona.

L'acte comptarà amb la participació de youtubers referents feministes i de l’àmbit digital, com ara, Lula Gómez, creadora de la sèrie de capítols 'Eres una caca', on combat per mitjà de l’humor comentaris masclistes arrelats a la societat. També hi participaran Marta i Sara, les protagonistes del canal de Youtube Devermut, que vol donar una major visibilitat al col·lectiu LGTBI.

Per participar-hi, cal fer la inscripció.

Amb el projecte Noies, les TIC són nostres!, Dones en Xarxa busca animar les noies a interessar-se pel sector TIC. Ofereix vídeos curts amb les opinions de dones que treballen en l'àmbit TIC, tot mostrant que és un sector amb futur i on cal la mirada i l'aportació de les dones.

Detalls del curs

Data: 
dilluns, 29 abril, 2019 - 19:00
Lloc:
Movistar Centre
Carrer de Fontanella, 2 Barcelona