Més enllà de l'aprenentatge mòbil: Dispositius, realitat virtual i augmentada, internet de les coses i molt més!
Més enllà de l'aprenentatge mòbil: Dispositius, realitat virtual i augmentada, internet de les coses i molt més!.

Per a aquest Camp Base s'han proposat un repte: crear coneixement compartit i viure en primera persona algunes de les possibles rutes de l’aprenentatge mòbil. Per ajudar a traçar-les, coneixerem diverses experiències d’innovació educativa que treballen amb grups i eines diverses:

  • Francesc Nadal, docent d’Economia a secundària a l'Institut Illa de Rodes de Roses, presentant “VRilla - Aprendre història amb Realitat Virtual” a primer cicle d’ESO.
  • Víctor Garcia, coordinador pedagògic de l’Escola Rel i impulsor del projecte “Smart Hort amb alumnes amb necessitats educatives especials".
  • Eulàlia Canet, mestra de Cicle Inicial a l'escola Puig de les Cadiretes i responsable de robòtica del mateix centre, presentant "Llapis, guixos i pantalles. El dia a dia a una aula de Cicle Inicial".

Els/les assistents podran participar activament en el debat, conèixer recursos i aprofundir en diverses pràctiques inspiradores sobre com la mobilitat i la tecnologia permeten innovar en les metodologies educatives per tal de crear aprenentatges en qualsevol moment i en qualsevol lloc, i com es trasllada de manera pràctica aquesta possibilitat en el dia a dia dels nostres alumnes.

La trobada comptarà amb la col·laboració de mSchools a través de la ponència introductòria d’Albert Forn i  estarà dinamitzada per Juanmi Muñoz, co-director de l'Observatori d'Innovació Tecnològica i Educativa (ODITE) i membre del comitè científic d’Educació Demà. Conduirà l'acte Ismael Peña-López, director d'innovació oberta de la Fundació Jaume Bofill.

L'accés és lliure i gratuït, però cal fer la inscripció. També es podrà seguir en directe per streaming a través del web de la Fundació Jaume Bofill.

Quan

14/02/2017 - 18:00

On

Auditori Meier del MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001