Dibuix paradetes del Drumbeat
Dibuix paradetes del Drumbeat.

La intenció del projecte Laboratori pracTIC al Raval és habilitar periòdicament una zona autònoma d'aprenentatge amb TIC per compartir, testejar i demostrar que els recursos educatius digitals i la Internet oberta poden ser eines fonamentals per dinamitzar els processos formatius, crear coneixement i avançar socialment.

Aquest espai experimental tindrà la seva primera edició el matí del dissabte 6 de novembre al barri del Raval, i una de posterior acordada i definida per les entitats col·laboradores a partir d'aquesta trobada.

Aquest prototip del projecte Laboratori pracTIC al Raval es basa en el disseny d'activitats que ja s'hagin provat útils i interessants prèviament. Alhora s'inspira en noves pràctiques digitals d'ensenyament i aprenentatge a nivell internacional, com les convocades els dies previs al Festival Drumbeat de Barcelona.

Els educadors/ores, facilitadors/ores i responsables de projectes de les diferents entitats estan convidats a un dinar informal per tal de parlar sobre l'experiència, crear projectes nous o millorar-los i també properes edicions d'aquest espai.

Totes les propostes es basen en metodologies innovadores amb TIC i en la Internet oberta com a eina clau per a crear i compartir continguts.

Més informació

Quan

On

FAD
Pl. dels Àngels 6-5
08001