món
món.

Les Jornades sobre desenvolupament i tecnologies de la informació. Mòbils i Internet a Amèrica Llatina i l'Àfrica: quines millores per als més desfavorits? organitzades per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) es desenvoluparan el 23 i 24 d'octubre, a Castelldefels.

L'objectiu de les jornades és promoure el debat entorn de la influència que la difusió de les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC), en concret la telefonia mòbil i Internet, poden tenir en el desenvolupament social i econòmic d'Amèrica Llatina i Àfrica i, molt especialment, entre els segments de població més vulnerables. També té com a objectiu generar debat sobre temes clau en relació al camí que molts països del món tot just comencen a recórrer.

En aquesta conferència es vol fer una reflexió conjunta amb la participació dels actors dels països i regions en desenvolupament d'Amèrica Llatina i Àfrica per tal d'analitzar el coneixement que es té sobre els efectes reals que les TIC estan tenint en el desenvolupament econòmic i social de les seves poblacions. La participació d'investigadors de prestigi que representen diferents perspectives, disciplines i territoris podrà donar un ampli marc de referència sobre l'actual estat de la qüestió.

Manuel Castells Oliván, director de l'Internet Interdisciplinary Institute (IN3) i professor de recerca de la UOC; Mireia Fernández-Ardèvol, investigadora de l'IN3; i Adela Ros Híjar, directora del Programa de Recerca Migració, Connexions i Canvi Global de l'IN3 i directora adjunta de l'IN3, formen el comitè científic d'aquestes jornades jornades.

Les jornades estan adreçades a investigadors/es, becaris/es i practitioners. el període d'inscripció ja és obert i es tancarà el 16 d'octubre.

Quan

On

Av. Canal Olímpic, s/n. Edifici B3 - Parc Mediterrani de la Tecnologia
Castelldefels