Jornada #di_capacidad
Jornada #di_capacidad. 2 015.

També es faran públics els resultats d’un estudi sobre Discapacitat i TIC’s impulsat per l’ODF i realitzat per GESOP, amb el suport de la Fundación Vodafone España i COCEMFE CATALUNYA.
Així mateix, la trobada servirà per realitzar un reconeixement públic dels valors de solidaritat i altruisme a través del lliurament del I Premi Ricard Vaccaro a l`Ètica i Compromís Social. Aquest premi es promou des del col·lectiu de les persones amb discapacitat, però té com a objectiu reconèixer la trajectòria d’aquelles persones/entitats que destaquen per la seva contribució al bé comú i a la promoció dels valors de la solidaritat.

Programa:

17:15h - Acreditacions
17:40h - Salutacions inicials a càrrec de Jaume Giró, director general Fundació Bancària La Caixa; Luis Cayo Pérez, president del CERMI; i Pilar Díaz, presidenta ASJ, adjunta a la presidència de COCEMFE Barcelona i vicepresidenta 4ª de COCARMI.
18:00h - Presentació dels Resultats de l’estudi realitzat per l’ODF sobre les TIC i les persones amb discapacitat. Amb Àngels Pont, directora de GESOP; Pau Vidal, director de l’Observatori del Tercer Sector i direccio tècnica de l’Observatori de la Discapacitat Fisica; i Juanjo Bilbao, creador de l'app 'EsAccesible', que valora l'accessibilitat física dels espais.
19:15h - Lliurament del I Premi Ricard Vaccaro a l’Ètica i Acció Social, a càrrec de José María Ballesteros, president de COCEMFE Catalunya
19:40h - Cloenda a càrrec de Santiago Moreno, director general Fundación Vodafone España; Antonio Guillén, president del COCARMI; i Pilar Díaz, presidenta ASJ, adjunta a la presidència de COCEMFE Barcelona i vicepresidenta 4ª de COCARM
20:00h - Brindis amb cava

Quan

On

CaixaFòrum Barcelona
Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
08038