Jornades Cibernàrium de divulgació tecnològica
Jornades Cibernàrium de divulgació tecnològica.

Amb la convicció de que la petita i mitjana empresa és l'espai on la innovació ha de ser instrument i palanca de competitivitat, el Cibernàrium organitza la jornada "Innovar és possible: eines i idees TIC per innovar en qualsevol sector". Tindrà lloc dimecres 13 de juny, de 18:00 a 20:30 hores, a l'Auditori Cibernàrium de l'edifici MediaTIC.

En aquesta jornada diferents experts mostraran, a través de l'anàlisi de casos reals, els diversos aspectes que cal tenir en compte a l'hora de desplegar la innovació en el món de la PIME. Cada empresa ha de trobar el seu camí, per això, durant la sessió s'intentarà donar resposta a preguntes com ara: És car innovar en els meus processos? Com puc fer-ho sense massa recursos? Com puc gestionar la meva empresa de manera diferent per permetre la innovació?.

Encara queden places disponibles per a aquesta jornada, que es realitzarà dimecres 13 de juny, de 18:00 a 20:30 hores, al Cibernàrium-MediaTIC (C/ Sancho d´Àvila cantonada C/ Roc Boronat de Barcelona). Podeu inscriure-us-hi emplenant aquest formulari.

Quan

On

Cibernàrium - MediaTIC
C/ Roc Boronat 117
08018