Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornada informativa sobre l'Innobus 2017

25/01/2017
de 09:30 a 14:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Innobus: joves innovadors del Baix Llobregat
Innobus: joves innovadors del Baix Llobregat. Font: Innobaix

El 25 de gener de 2017 Innobaix presentarà una nova edició de l'Innobus, una iniciativa que convida joves universitaris a conèixer empreses d'alt potencial.

Innobaix treballa per impulsar el desenvolupament de la innovació al Baix Llobregat creant xarxes de col·laboració, programes d'investigació, processos d'innovació entre empreses, agents socials, institucions pedagògiques, universitats, administracions, etcètera.

Una de les seves iniciatives és l'Innobus, un projecte que ofereix a 45 joves universitaris la possibilitat de visitar empreses d'alt potencial i conèixer els seus responsables. L'Innobus fa parada a les diverses empreses, on es fa una visita inspiradora per als joves i se'ls planteja un repte que han de solucionar amb creativitat i sense limitacions. El recorregut es farà el mes de març.

Dimecres 25 de gener es farà la sessió informativa per donar a conèixer el projecte. Els/les futurs/es participants hauran d'omplir un formulari per valorar el seu perfil innovador i hauran de portar el seu curriculum vitae. La presentació es farà al Citilab-Cornellà i haurà diferents convocatòries:

  • 1a convocatòria: 9.30 h.
  • 2a convocatòria: 11.00 h.
  • 3a convocatòria: 12.30 h.

 

Detalls del curs

Data: 
dimecres, 25 gener, 2017 - 09:30 a 14:00
Lloc:
Citilab-Cornellà
Pl. Can Suris, s/n Cornellà de Llobregat