Jornada de dinamització de la Internet Social
Jornada de dinamització de la Internet Social.

La ciutadania intel·ligent, els joves i l'ocupabilitat, i la mobilitat i la innovació social seran els eixos de la propera edició de la Jornada de dinamització de la Internet Social, que tindrà lloc dimecres 21 de gener de 2015, al Mobile World Centre de Barcelona.

A la trobada volem reflectir les bones pràctiques innovadores que s’han dut a terme en el marc de les actuacions dels Punt TIC, així com estratègies, idees i projectes que resultin innovadors i tinguin un impacte favorable en les actuacions de la xarxa o dels seus equipaments.

Així, la trobada girarà al voltant dels següents temes:

  • El ciutadà intel·ligent. Fer visibles estratègies centrades en l’apoderament del ciutadà, des del punt de vista del ciutadà intel·ligent en el marc de les smart cities. Donar protagonisme als continguts relacionats amb els ateneus de fabricació digital, impressores 3D, escànners 3D, talladores digitals, etc. des del punt de vista dels prosumidors.
  • Els joves i l’ocupació. Posar en rellevància actuacions, programes i projectes que centrin la mirada en el col·lectiu de joves.
  • Mobilitat i innovació social. Ús de les tecnologies mòbils per a l’aprenentatge, l’alfabetització digital, la millora de l’ocupabilitat.

Aquest cop la jornada també inclou una proposta per a la tarda: De 16.00 a 18.00 hores, podreu participar en un dels quatre workshops que es realitzaran al voltant de temes d'interès en què treballa la Xarxa Punt TIC: Seguretat TIC, Coding, Dones i emprenedoria i Dispositius mòbils.

Per a més informació podeu visitar la plana web de la jornada i consultar el programa. La inscripció ja és oberta!

Quan

On

Mobile World Centre
Plaça Catalunya
08002