Logotip de l'SparkLab
Logotip de l'SparkLab.

El 17 i 18 d'octubre Barcelona acollirà la trobada SparkLab, que aplegarà professionals del sector tecnològic i de la comunitat de telecentres d'arreu del món. Es tracta d'una iniciativa de la Fundació Telecentre.org, la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU) i el Govern de Catalunya.

L'SparkLab vol presentar una nova estratègia i model de desenvolupament dels telecentres, amb la participació de grups d'interès tant socials com empresarials i altres agents interessats en les noves oportunitats que ofereixen les TIC.

Aquesta convocatòria serà també la inauguració del primer SparkLab a Barcelona, un laboratori d'innovació i inclusió social que pretén impulsar la implicació multisectorial i optimitzar els usos de les tecnologies mòbils.

Els dies 17 i 18 d'octubre, entre altres activitats, tindran lloc les primeres SparkTalks, debats amb experts en innovació social oberts al gran públic, i tallers adreçats a professionals, sota invitació.

Les SparkTalks es realitzaran el divendres 18 d'octubre, de 16.00 a 19.00 hores. Estaran obertes a tothom, però l'aforament serà limitat i caldrà realitzar inscripció prèvia. Les persones que no hi puguin assistir podran seguir-les en directe a través d'Internet, ja que es retransmetran per streaming.

Dins del programa, s'inclou també una visita al Citilab, centre adscrit a la Xarxa Punt TIC, per conèixer les seves instal·lacions i projectes, on tindran lloc les reunions de la xarxa de Living Labs i la Fundació i2cat.

Quan