Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

III Festival de Mapping de Girona

Des del 22/07/2016 - 09:30
fins el 24/07/2016 - 15:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Festival Mapping de Girona
Festival Mapping de Girona. Font: Web del FIMG. Llicència: Tots els drets reservats

Del 22 al 24 de juliol la ciutat de Girona celebra la III edició del Festival Internacional de Mapping de Girona (FIMG), un festival obert a tothom que entrellaça el valor arquitectònic de Girona amb la creació contemporània mitjançant la innovació i les arts audiovisuals.

Durant aquests dies la ciutat s’omple de llum per convertir-se en el referent internacional de la projecció mapping. Artistes i professionals del sector posaran en valor l’alt nivell artístic d’aquesta disciplina a través de projeccions de gran format en alguns dels edificis més emblemàtics de la ciutat i en petit format en el marc de la categoría de micro-mapping.

El FIMG 2016 inclou el III Concurs Internacional de Mapping, amb les projeccions dels finalistes a la convocatòria oberta de mapping a les façanes i edificis de Girona, i el II Congrés Internacional de Mapping de Girona, un espai de debat i reflexió per a professionals del sector.

A més, el FIMG 2016 acull altres activitats relacionades amb el món del mapping, com la beca a la residència artística concedida per l'Ajuntament de Girona i Bòlit. Centre d'Art Contemporani. Girona, els cursos i tallers de mapping, o les obres comissariades, com la de la nit inaugural del festival. L'objectiu és fer del FIMG un festival lliure, accessible i obert a tothom. Un festival participatiu on l’espectador valora les propostes que més li agraden, i on tothom qui ho desitgi pot aprendre l’art de la vídeo projecció.

El Festival de Mapping de Girona és una iniciativa de l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració de BLOOM.

Detalls del curs

Data: 
divendres, 22 juliol, 2016 - 09:30 a diumenge, 24 juliol, 2016 - 15:00
Lloc:
Girona Ciutat (diversos punts)

Et pot interessat també