Foto de grup de persones que van participar a l'acte de presentació d'EDhack Raval
Participants a l'acte de presentació d'EDhack Raval. 2 017.

L'EDhack és una fusió entre els conceptes educació (ED) i hackató (Hack), que proposa una trobada oberta i gratuïta on persones diverses treballen en equips per transformar l'educació d'un territori específic, abordant reptes educatius del seu context. La primera trobada d'aquest estil que es realitzarà a Catalunya serà al barri del Raval de Barcelona.

Tindrà lloc el 23 i 24 de febrer i plantejarà quatre reptes, per als quals les persones participants proposaran solucions, com ara, activitats d'aula, aplicacions digitals, projectes d'acompanyament educatiu, publicacions, nous canals de comunicació, etc.

L’EDhack Raval constarà de tres moments clau en la creació de solucions:

  • COnnecta amb persones i amb les seves idees i experiències: es crearan equips de treball i es delimitarà el focus del repte que es vol abordar.
  • COnstrueix els prototips reals que donen resposta al repte d'una manera única: segona fase dirigida al prototipat àgil de solucions o productes viables.
  • COmparteix les solucions i els aprenentatges: tercera i última fase en què tots els equips donen a conèixer a la resta de participants les solucions cocreades.

La inscripció ja és oberta.

Quan

On

Museu Marítim de Barcelona
Av. de les Drassanes, s/n
08001