Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Hackató EDhack Raval

Des del 23/02/2018 - 16:00
fins el 24/02/2018 - 20:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Foto de grup de persones que van participar a l'acte de presentació d'EDhack Raval
Participants a l'acte de presentació d'EDhack Raval. 2017. Font: Fundació Jaume Bofill (Tiwiter). Llicència: Tots els drets reservats

El 23 i 24 de febrer, 200 persones es trobaran per construir plegades solucions que abordin reptes educatius importants per a la comunitat del barri del Raval. Serà a la hackató EDhack Raval, una acció impulsada per la Fundació Jaume Bofill i la Fundació Tot Raval.

L'EDhack és una fusió entre els conceptes educació (ED) i hackató (Hack), que proposa una trobada oberta i gratuïta on persones diverses treballen en equips per transformar l'educació d'un territori específic, abordant reptes educatius del seu context. La primera trobada d'aquest estil que es realitzarà a Catalunya serà al barri del Raval de Barcelona.

Tindrà lloc el 23 i 24 de febrer i plantejarà quatre reptes, per als quals les persones participants proposaran solucions, com ara, activitats d'aula, aplicacions digitals, projectes d'acompanyament educatiu, publicacions, nous canals de comunicació, etc.

L’EDhack Raval constarà de tres moments clau en la creació de solucions:

  • COnnecta amb persones i amb les seves idees i experiències: es crearan equips de treball i es delimitarà el focus del repte que es vol abordar.
  • COnstrueix els prototips reals que donen resposta al repte d'una manera única: segona fase dirigida al prototipat àgil de solucions o productes viables.
  • COmparteix les solucions i els aprenentatges: tercera i última fase en què tots els equips donen a conèixer a la resta de participants les solucions cocreades.

La inscripció ja és oberta.

Detalls del curs

Data: 
divendres, 23 febrer, 2018 - 16:00 a dissabte, 24 febrer, 2018 - 20:00
Lloc:
Museu Marítim de Barcelona
Av. de les Drassanes, s/n Barcelona

Et pot interessat també