Logo GOW17
Logo GOW17.

Del 27 de març al 2 d'abril tindrà lloc una nova edició, la vuitena, de la Get Online Week (GOW17). Girarà al voltant de tres eixos:

  • Ciberseguretat: utilitzar la tecnologia i Internet de manera segura, gestionar la seva identitat (digital).
  • Serveis electrònics: aprenen a mantenir-se al dia amb els serveis electrònics (administració electrònica, banca electrònica, la sanitat en línia, comerç electrònic).
  • Ocupació i emprenedoria: aprendre noves habilitats per a l'ocupació i per a les empreses que comencen.

També hi haurà espai per tractar els drets d'autor i la propietat intel·lectual, temes que seran destacats dins dels actes de campanya, a través d'una col·laboració amb la Fundació Mozilla. Donarà a conèixer la seva iniciativa Reform Copyright que proposa reformar els drets d'autor. Pretén crea consciència sobre la necessitat d'actualitzar i harmonitzar les normes de drets d'autor per generar espai per crear, compartir i aprendre a Internet.

La GOW17 ja compta amb 24 organitzacions nacionals, que es comprometen a promoure la iniciativa a nivell estatal. Aquestes, implicaran les autoritats públiques, els telecentres, les empreses TIC, les entitats sense afany de lucre, biblioteques i centres d'ensenyament en l'organització d'activitats. L'objectiu serà apropar les TIC a la ciutadania i lluitar contra l'escletxa digital. Tots els Punt TIC esteu convidats a participar-hi!

Quan