Drons
Drons. 2 014.

Els drons, barreja creativa de hardware, software i tecnologies diverses, han passat de ser uns dispositius coneguts només per especialistes en defensa, a inundar els mitjans amb notícies de noves aplicacions en camps tan distants com el sector audiovisual, l'agricultura o el manteniment entre moltes altres. Al seu voltant està emergint un nou sector d'activitat econòmica amb un gran impacte tant en la indústria com en els serveis, permetent incrementar l'eficàcia i eficiència en activitats ja existents, i possibilitant l'aparició d'altres de nou encuny, abans impensables ... i és només el principi!

En aquesta jornada farem una aproximació polièdrica a aquest sector emergent, a partir de la visió de constructors, prestadors de serveis específics amb drones, empreses que utilitzen els drones en les seves activitats, experts legals i creadors de talent, i debatrem sobre el seu potencial per generar nous negocis i incrementar la competitivitat del nostre teixit empresarial.

Programa

9:45h Presentació - Introducció Sr. Xavier Ayneto, Ideas2value Network Sr. Xavier Gallardo, Ideas2value Network

9:45h Marc legislatiu actual Sr. Javier Prenafeta, Abanlex

10:00h La iniciativa Catalonia Smart Drones Sr. Daniel Marco, Secretaria per a la Governança de les TIC de la Generalitat de Catalunya

10:15h La visió dels fabricants Sr. Marcel Robuster, DroneTools

10:30h Coffee break

10:45h Experiències i iniciatives Sr. Àlex Gomar, Hemav (audiovisual, agricultura, presa de dades) Sr. Francisco Martínez, FMIC (Facility Management, infraestructures crítiques, seguretat)

11:15h Necessitats futures i generació de talent per al sector Sr. Pablo Royo, UPC

11:30h Taula de debat amb els ponents Modera:  Xavier Ayneto

12:10h Intervencions dels assistents

12:30h Cloenda

Per a més informació i inscripció a la sessió podeu consultar la pàgina de la jornada

Quan

On

Foment del treball
Via Laietana, 32
08003