Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Dona i Enginyeria. La revolució tecnològica és femenina

03/10/2018
de 19:00 a 21:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge que reflecteix la relació entre dona i tecnologia
El debat 'Dona i Enginyeria. La revolució tecnològica és femenina' tindrà lloc el 3 d'octubre de 2018. Font: Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya. Llicència: Tots els drets reservats

El debat 'Dona i Enginyeria. La revolució tecnològica és femenina' es realitzarà el 3 d'octubre, a les 19.00 hores a la seu del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, a Barcelona. Comptarà amb la participació de dones enginyeres amb una vinculació amb la innovació.

Organitzat pel Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya i l'associació Young IT Girls, el debat vol analitzar la visibilitat de la dona en el món de la tecnologia i l’enginyeria.

Comptarà amb Helena Galvany, estudiant de Batxillerat; Anna Torralba, Smart Cities Consultant i cofundadora de Young IT Girls; Cristina Garcia, project Manager a PISAN; i Estefanía Martínez, PhD i tècnic a l’àrea d' I+D+i de BSM, Ajuntament de Barcelona. Moderarà el debat Anna Grau, Smart Cities & Mobility Consultant a Doxa Innova & Smart i cofundadora i presidenta de Young IT Girls.

Per assistir a l'esdeveniment, cal enviar un correu electrònic a inscripcions[arrova]camins.cat, indicant nom i cognom, número de col·legiat o precol·legiat (en cas de ser-ho).

Detalls del curs

Data: 
dimecres, 3 octubre, 2018 - 19:00 a 21:00
Lloc:
Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya
Carrer dels Vergós, 16 Barcelona

Et pot interessat també

Programa Noies ROBOCAT
Publicat el 10/05/2021
0
Congrés de Tecnologia i Salut #WomenTech21
Publicat el 03/05/2021 | Data de l'esdeveniment: 25/05/2021
0