Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Debat "Factors clau per a la transformació digital d'una institució"

09/02/2017
de 19:00 a 21:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Genís Roca
Genís Roca. Font: Telàpolis

Genís Roca, especialista en estratègia digital, oferirà la conferència "Factors clau per a la transformació digital d'una institució" el dijous 9 de febrer, a les 19.00 hores, a l'Ateneu Barcelonès. Es podrà seguir per streaming i, a més, s'hi podrà participar a través de videoconferència.

 "La Transformació Digital no és més que el nom que li hem donat a un autèntic canvi que Internet està consolidant en les estructures empresarial. Canvi que va des de l’adopció de sistemes informàtics, més o menys complexos, fins a un profund canvi en les estructures organitzatives i en la cultura d’empresaris i directius". Són paraules de Genís Roca, proper convidat al cicle "Diàlegs, Ciència, Tecnologia i Coneixement" de l'Ateneu Barcelonès.

Amb aquesta conferència es pretén reflexionar sobre la transformació digital i situar-la, sobretot, en l’àmbit d’una institució, com podria ser el mateix Ateneu Barcelonès, i anar així, més enllà de l’àmbit merament empresarial.

El debat, que serà moderat per Ricard Faura, tindrà lloc dijous 9 de febrer, a les 19.00 hores, a l'Ateneu Barcelonès (C/ Canuda, 6. Barcelona). Les persones que no hi puguin assistir la podran seguir via streaming en aquest enllaç. També hi haurà la possibilitat de participar-hi de forma telepresencial, via videoconferència i poder així de participar en el debat. Hi haurà una sèrie d'entitats i institucions que s'associaran a aquest projecte i des d'on es podrà participar a través de videoconferència.

Detalls del curs

Data: 
dijous, 9 febrer, 2017 - 19:00 a 21:00
Lloc:
Ateneu Barcelonès
C/ Canuda, 6 Barcelona