Genís Roca
Genís Roca.

 "La Transformació Digital no és més que el nom que li hem donat a un autèntic canvi que Internet està consolidant en les estructures empresarial. Canvi que va des de l’adopció de sistemes informàtics, més o menys complexos, fins a un profund canvi en les estructures organitzatives i en la cultura d’empresaris i directius". Són paraules de Genís Roca, proper convidat al cicle "Diàlegs, Ciència, Tecnologia i Coneixement" de l'Ateneu Barcelonès.

Amb aquesta conferència es pretén reflexionar sobre la transformació digital i situar-la, sobretot, en l’àmbit d’una institució, com podria ser el mateix Ateneu Barcelonès, i anar així, més enllà de l’àmbit merament empresarial.

El debat, que serà moderat per Ricard Faura, tindrà lloc dijous 9 de febrer, a les 19.00 hores, a l'Ateneu Barcelonès (C/ Canuda, 6. Barcelona). Les persones que no hi puguin assistir la podran seguir via streaming en aquest enllaç. També hi haurà la possibilitat de participar-hi de forma telepresencial, via videoconferència i poder així de participar en el debat. Hi haurà una sèrie d'entitats i institucions que s'associaran a aquest projecte i des d'on es podrà participar a través de videoconferència.

Quan

On

Ateneu Barcelonès
C/ Canuda, 6
08002