Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2 017.

La sessió, que permetrà conèixer quins són els drets i els deures a la xarxa i aprendre a protegir la privacitat, es farà el pròxim dijous 22 de juny de 10.30 a 12.30 hores a Castellar del Vallès. Imprescindible!

El Punt TIC El Mirador de l’Ajuntament de Castellar del Vallès organitzarà el curs ‘Mesures per a navegar amb tranquil·litat’ que s’impartirà el pròxim dijous 22 de juny de 10.30 a 12.30 hores. La sessió serà presencial i permetrà conèixer quins són els drets i els deures a la xarxa i aprendre a protegir la privacitat, a gestionar la identitat digital i a descobrir com comunicar-se de manera adequada a Internet. Així doncs, es tractaran els conceptes bàsics sobre seguretat a Internet, com, per exemple, el programari maliciós i el programari no desitjat, els antivirus i els tallafocs, les contrasenyes i els gestors, la seguretat en la navegació, la privadesa en la navegació, la privadesa en les xarxes socials, la identitat digital, la petjada digital i la protecció de dades.

En aquest sentit, el curs tindrà un cost de 15 euros. No obstant això, les persones en situació d’atur inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, les persones de 65 anys o més, les persones amb discapacitat i les famílies nombroses i monoparentals tindran un petit descompte i el curs tindrà un cost de 12 euros.

El Punt TIC El Mirador de l’Ajuntament de Castellar del Vallès, que es troba a la Plaça d’El Mirador sense número de la localitat de Castellar del Vallès, és un centre de coneixement, un centre cultural i un centre cívic que promou els valors de la innovació i de la creativitat, la ciència i la tecnologia, la cultura i la cooperació. L'objectiu és promoure l’accés a les noves tecnologies de la informació i de la comunicació.

Les persones interessades poden apuntar-se a través d’aquest enllaç en línia.

Quan

-