Formació en Facility Management de FMIC i Citilab
Formació en Facility Management de FMIC i Citilab. 2 017.

Des de Citilab expliquen que actualment el Facility Management és un àmbit en creixement, donat l’estalvi d’un 40% de costos en manteniments i serveis que suposa tant a empreses com a institucions públiques.

Es tracta d'un curs de 144 hores lectives. Es desenvoluparà del 30 d’octubre al 22 de desembre de 2017, de 10.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres.

A la finalització del curs, l’alumnat format com a Facility Manager serà competent en la gestió global de serveis i infraestructures com ara el manteniment, la gestió de compres, la reorganització de llocs de treball o l’atenció telefònica, entre molts altres. Per tant, és una formació molt adequada per professionals de manteniment,  seguretat, neteja, construcció, jardineria, recepció, mecànica, electricitat, climatització, consergeria o inclús de l’organització d’esdeveniments.

Aquest curs gratuït s’adreça a persones en situació d’atur, que acreditin la seva situació com a demandants d’ocupació al SOC i siguin residents a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Per a més informació podeu consultar aquest enllaç. També podeu fer la pre-inscripció emplenanat aquest formulari.

Quan

On

Citilab
Pl. Can Suris s/n
08940