Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Curs de pilot avançat de drons

Des del 27/06/2016 - 15:00
fins el 08/07/2016 - 21:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
curs de pilot avançat de drons
curs de pilot avançat de drons, per Curs de Pilot avançat de Drones. 2016. Font: Citilab. Llicència: Tots els drets reservats

El proper 27 de juny comença el curs teòric i pràctic de Pilot Avançat de Drons organitzat per l’empresa de Facility Management per infraestructures crítiques FMIC amb la col·laboració del Citilab.

L’objectiu d’aquest curs presencial és que els alumnes es converteixin en nous pilots, i puguin certificar els seus coneixements teòrics i pràctics necessaris per poder pilotar aeronaus no tripulades (drons/RPAs/UAVs) de forma no professional.

El curs s’adreça a totes aquelles persones que necessitin fer ús dels drons per desenvolupar la seva carrera professional o per aquells a qui l’ús d’un RPA pugui ser útil en el futur de la seva professió.

El curs teòric, d’una durada aproximada de 60 hores, consta d’11 assignatures. Un cop finalitzada cada assignatura, els alumnes hauran de respondre un test de progrés, per posteriorment sotmetre’s a una prova final amb un examinador qualificat que corrobori els seus coneixements. Es realitza durant dues setmanes en horari de 15 a 21h a la seu del Citilab i té un cost de 783€, amb 50€ de descompte pels ciutadans de Cornellà.

Pel que fa a la part pràctica del curs, d’una durada aproximada de 15 hores, es dividirà en dues pràctiques, una primera on els alumnes entraran en contacte amb les generalitats de les aeronaus no tripulades i, una segona pràctica, on podran fer diferents maniobres de vol amb un RPA. Posteriorment, hauran de fer una prova de vol supervisada per un instructor per garantir els seus coneixements pràctics. Aquesta part té un cost de 667€ i es realitza a Sallent. Pels interessats a fer la pràctica i l'examen en un cap de setmana s'ofereix un servei d'allotjament.

Per saber més del curs, podeu llegir el dossier oficial aquí.

Detalls del curs

Data: 
dilluns, 27 juny, 2016 - 15:00 a divendres, 8 juliol, 2016 - 21:00
Tipus de curs: 
presencial
Nivell del curs: 
avançat
Preu: 
783€ teòrica i 667€ pràctica
Subvenció: 
50€ de descompte per habitants de Cornellà
Manual del curs: 
Creat pel mateix dinamitzador del centre
Lloc:
Citilab
Plaça Can Suris s/n, Cornellà de Llobregat