curs de pilot avançat de drons
curs de pilot avançat de drons. 2 016.

L’objectiu d’aquest curs presencial és que els alumnes es converteixin en nous pilots, i puguin certificar els seus coneixements teòrics i pràctics necessaris per poder pilotar aeronaus no tripulades (drons/RPAs/UAVs) de forma no professional.

El curs s’adreça a totes aquelles persones que necessitin fer ús dels drons per desenvolupar la seva carrera professional o per aquells a qui l’ús d’un RPA pugui ser útil en el futur de la seva professió.

El curs teòric, d’una durada aproximada de 60 hores, consta d’11 assignatures. Un cop finalitzada cada assignatura, els alumnes hauran de respondre un test de progrés, per posteriorment sotmetre’s a una prova final amb un examinador qualificat que corrobori els seus coneixements. Es realitza durant dues setmanes en horari de 15 a 21h a la seu del Citilab i té un cost de 783€, amb 50€ de descompte pels ciutadans de Cornellà.

Pel que fa a la part pràctica del curs, d’una durada aproximada de 15 hores, es dividirà en dues pràctiques, una primera on els alumnes entraran en contacte amb les generalitats de les aeronaus no tripulades i, una segona pràctica, on podran fer diferents maniobres de vol amb un RPA. Posteriorment, hauran de fer una prova de vol supervisada per un instructor per garantir els seus coneixements pràctics. Aquesta part té un cost de 667€ i es realitza a Sallent. Pels interessats a fer la pràctica i l'examen en un cap de setmana s'ofereix un servei d'allotjament.

Per saber més del curs, podeu llegir el dossier oficial aquí.

Quan

On

Citilab
Plaça Can Suris s/n,

Altres detalls

Nivell del curs
avançat
Preu
783€ teòrica i 667€ pràctica
Subvenció
50€ de descompte per habitants de Cornellà
Manual del curs
Creat pel mateix dinamitzador del centre