Coworking Spain Conference 2013
Coworking Spain Conference 2013.

La Coworking Spain Conference tindrà lloc els dies 24 i 25 de maig a Barcelona. Es tracta d'una trobada a nivell estatal de gestors/ores d'espais de coworking que analitzarà quina és la situació actual del sector i els reptes de futur davant d'un model de treball cada cop més habitual entre la població.

El programa inclou conferències durant el matí a càrrec d'experts del cotreball com Joel Dullroy de Deskwanted, la comunitat internacional d'espais de coworking; William Van de Broek de l'espai Mutinerie de França o Cristina Santamaría, representant de l'empresa Upstream que ha desenvolupat l'aplicació Cobot/ Coworking Wiki per a la gestió de centres coworking. La trobada tindrà, doncs, una mirada internacional que permetrà dimensionar el moviment coworking a nivell mundial.

A la tarda tindran lloc els tallers, de caire més pràctic, on es tractaran temàtiques com "¿Puede tu coworking ganar dinero?", "Diseño de Espacios" o "Aspectos legales del coworking". Els tallers estaran dirigits per professionals del sector que lideren espais amb una trajectòria consolidada.

Valkiria Hub Space acollirà la jornada dissabte 24 de maig i MOB (Makers of Barcelona) ho farà el dissabte 25.

Per conèixer el programa en detall podeu consultar el següent enllaç.

Quan

On

Valkiria Hub Space
Carrer Pujades, 126
08005