Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Conferència en línia: Cap estudiant sense Internet

05/03/2021
de 17:30 a 19:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge del projecte Cap estudiant sense Internet
Imatge del projecte Cap estudiant sense Internet. 2021. Font: ISOC-CAT. Llicència: Tots els drets reservats

La campanya Cap Estudiant Sense Internet de la Internet Society catalana (ISOC-CAT) pretén posar a l’abast dels ciutadans i de tota mena d’organitzacions diverses solucions tècniques per minimitzar la bretxa digital existent a la nostra societat. El divendres 5 de març realitzen una conferència.

En temps de pandèmia, el funcionament normal de la nostra societat ha estat trasbalsat, amb incidència directa en el món educatiu. La connexió d’Internet s’ha reafirmat com una necessitat bàsica per combatre l’escletxa digital i garantir el dret a l’educació dels ciutadans i ciutadanes, sobretot en edat escolar.

En aquest context, l'ISOC-CAT (Capítol Català de la Internet Society) impulsa el projecte Cap Estudiant Sense Internet amb el propòsit de connectar a la xarxa tots aquells estudiants que no disposen de recursos, oferint diverses solucions tècniques i amb la implicació de voluntaris, entitats públiques i privades, i la ciutadania en general.

Aquest divendres 5 de març a les 17.30 hores realitzen una conferència per donar a conèixer el projecte amb Jordi Clopés Esteban, de "Mataró sense fils", secció local de la Fundació Guifi.net. L'enllaç de la videoconferència podeu trobar-ho aquí.

Detalls del curs

Data: 
divendres, 5 març, 2021 - 17:30 a 19:00
Tipus de curs: 
virtual

Et pot interessat també