Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2 020.

Es realitzaran vuit sessions per a millorar l’ocupabilitat descobrint i posant en pràctica les tendències més actuals en la recerca de feina durant el mes de juny de 10 a 11 hores a Vilablareix. No hi faltis!

Durant el mes de juny, el Punt TIC El Rusc de l’Ajuntament de Vilablareix, amb el suport de la Diputació de Girona, impulsarà la primera edició d’un cicle de webinars gratuïts per a promoure l’ocupació a la localitat de Vilablareix. En el marc de la iniciativa ‘Connectant Talent’, l’espai buscarà millorar l’ocupabilitat dels veïns i de les veïnes descobrint i posant en pràctica les tendències més actuals en la recerca de feina. En aquest sentit, les vuit sessions formatives, que s’oferiran sense cost econòmic, es faran de 10 a 11 hores.

El pròxim dijous 15 de juny, s’oferirà la primera sessió, ‘Com preparar el currículum vitae’, sobre quina és la millor manera de poder adaptar el teu currículum vitae a l’actualitat i als requisits que demanen les àrees de recursos humans. El pròxim divendres 16 de juny, es farà la segona sessió, ‘Quines habilitats professionals tinc?, sobre l’autoconeixement per a potenciar les habilitats diferencials que faran que la teva candidatura sigui ideal. El pròxim dilluns 19 de juny, s’oferirà la tercera sessió, ‘Tips i eines per a fer el teu currículum vitae vistós’, sobre quina és la millor plantilla per a elaborar un bon currículum vitae i que cridi l’atenció de la persona entrevistadora. El pròxim dimarts 20 de juny, es farà la quarta sessió, ‘Com superar una entrevista de feina’, sobre pautes, eines i consells de comunicació verbal i comunicació no verbal per a poder fer un salt de qualitat.

Tot seguit, el pròxim dimecres 21 de juny, s’oferirà la cinquena sessió, ‘Xarxes socials i la recerca de feina’, sobre portals de xarxes que siguin els idonis per a buscar nous llocs de feina. El pròxim dijous 22 de juny, es farà la sisena sessió, ‘Gestió emocional en un procés de selecció de feina’, sobre estratègies que utilitzem per a poder tenir tranquil·litat en el procés de cerca de feina i maneig d’emocions limitants. El pròxim divendres 23 de juny, s’oferirà la setena sessió, ‘Portals de feina i com trobar el millor procés de selecció’, sobre portals de feina online i offline per a poder buscar la millor candidatura. El pròxim dilluns 26 de juny, es farà la vuitena sessió, ‘Desenvolupament personal i intel·ligència emocional’, sobre autogestió i autoregulació de les emocions.

Les persones interessades poden apuntar-se a través d’aquest enllaç en línia.

Quan

-